Kā savam pārlūkam pievienot vēl vienu lietotāja kontu

Ja koplietojat datoru ar saviem ģimenes locekļiem vai draugiem. Ir svarīgi atdalīt no datora datora operētājsistēmas lietotāja kontus. Tādā veidā jūs varēsit darboties atbilstoši savām vēlmēm un pielāgošanai; Noklusējuma pārlūka izvēle, peles izturēšanās, mūzikas atskaņošanas saraksts, kā arī privāto lietu glabāšana.

Tomēr pieteikšanās un pēc tam atteikšanās no sava (teiksim, Windows) konta var būt apgrūtinoša. Tas ir iemesls, kāpēc Google Chrome pārlūkā integrēja dažādus lietotāju kontus. Lai gan jums nav jāiziet apgrūtinošs izrakstīšanās process, tad kāds cits piesakās savā lietotāja kontā datorā. Pārlūks Chrome pārlūkā izveido kontus katram lietotājam tajā pašā Windows lietotāja kontā, un tas satur visu jūsu pārlūkošanas vēsturi, grāmatzīmes un paroles.





Lai gan katrs lietotājs uztur savu atsevišķo tiešsaistes identitāti. Vissvarīgākais Chrome lietotāja kontā ir tas, ka jūs varat mainīt vienu lietotāja kontu uz otru lidojuma laikā. Tikai dažus klikšķus un jūs atrodaties savā profilā, vēl vienu klikšķi un dažus klikšķus otrs lietotājs ir mainījis Chrome uz sava lietotāja konta iestatījumiem. Tomēr katra lietotāja profils ir nodalīts un saglabāts privāts no citiem lietotājiem, kuri pārlūkošanai izmanto to pašu datoru.

Kad tas izdosies, varat izveidot pārlūka Chrome lietotāja kontu visiem saviem ģimenes locekļiem un draugiem, ar kuriem koplietojat datoru. Kad puisis apmainās ar datoru, nav jāizslēdzas, pēc tam jāpiesakās. Ar vienu peles klikšķi jūs varētu mainīt Chrome lietotāja profilu no vienas lietošanas reizes uz otru.

Kā iestatīt viesa kontu pārlūkā Chrome

Palaidiet pārlūku Chrome un dodieties uz adreses joslu. Ieraksti chrome: // iestatījumi un nospiediet taustiņu Enter.chrome user account



Klikšķiniet uzPārvaldiet citus cilvēkus tad jaunā Chrome logā parādīsies uznirstošais visu lietotāju profili. Lai pievienotu jaunu lietotāju, noklikšķiniet uzPievienot personu jaunā uznirstošā loga labajā apakšējā stūrī.chrome user accountchrome user account

Ievadiet otra lietotāja vārdu un atlasiet piemērotu iemiesojumu. Jaunajam lietotājam būs izveidots un darbojas konts, un viņi varēs turpināt pieteikties, izmantojot savu Google kontu, un viņu profilā tiks sinhronizēta visu Chrome pārlūkošanas vēsture, grāmatzīmes un paroles no visām citām ierīcēm.chrome user account

Lai pārslēgtos no viena lietotāja uz otru, vienkārši noklikšķiniet uz vārda atzīmes pārlūka augšējā labajā stūrī un atlasiet lietotāja kontu, uz kuru vēlaties pārslēgties.



Ņemiet vērā, ka varat arī pārlūkotViesis režīms, kas ļauj pārlūkot pārlūku Chrome, pārlūkprogrammā nesaglabājot vēsturi, sīkfailus un paroles.chrome user account

N / B >> Šis padoms tika rakstīts, pamatojoties uz pārlūka Chrome 67 versijām, kas ir daudz agrāk vai jaunākas, nekā iespējams, ka tas ir nedaudz atšķirīgs veids, kā pievienot / dzēst lietotāja kontu pārlūkā Chrome.