Kā liegt Facebook piekļuvi kameru sarakstam un fotoattēlu galerijai: apturiet Facebook iespēju augšupielādēt savus fotoattēlus

Facebook kļūst rāpojošāks katru dienu. Instalējot lietotni Facebook, tā pastāvīgi novērš kļūdas, lai piekļūtu tālrunim, kas saglabāts jūsu galerijā. Liela daļa lietotāju skaidri neizlasa paziņojumus un piešķir piekļuvi multividei Facebook lietotnei. Tas var nejauši novirzīt jūsu fotoattēlus uz Facebook un kļūt par konfidencialitātes problēmu. Šajā rakstā es jums pateiksšu, kā liegt Facebook piekļuvi jūsu foto galerijai.

Kā liegt Facebook piekļuvi kameru sarakstam un fotoattēlu galerijai

1- Palaidiet iestatījumus savā Android tālrunī un pēc tam dodieties uz Lietojumprogrammas. Tagad ritiniet uz leju un noklikšķiniet uz “Facebook”. Jūs redzēsit opciju “Atļaujas”. Tagad dodieties uz “Storage” un pēc tam velciet ar labo pusi pogu, lai mūžīgi izslēgtu krātuvi.

2 - Vēl viens risinājums, lai apturētu Facebook sinhronizāciju ar jūsu fotoattēliem un liegtu Facebook piekļuvi jūsu fotoattēlu galerijai, ir mainīt izmaiņas jūsu Facebook lietotnes iestatījumos.



Atveriet lietotni Facebook un pēc tam dodieties uz Konts-> Lietotnes iestatījumi un pēc tam izmantojiet opciju “Sinhronizēt fotoattēlus”.

Izvēlieties iespēju Nesinhronizēt manus fotoattēlus vai izslēdziet sinhronizāciju.

Tas liegs Facebook piekļuvi jūsu kameras rullim un citiem fotoattēliem galerijā.

Ja Facebook lietotne joprojām novērš kļūdas un piekļūst jūsu fotoattēliem, komentējiet šo ziņu un mēs ar jums sazināsimies ar citu risinājumu.