Microsoft Build 2020: kā skatīties izstrādātāja notikumu

Microsoft Build 2020

Microsoft Build 2020 notiek kā 48 stundu digitāls pasākums, un jūs varat skatīties tiešraidi un pievienoties sesijām, sākot no 19. maija plkst. 8:00 PT/11:00 ET.

->

Lai gan globālās veselības situācijas dēļ Microsoft ir atcēlis visus savus klātienes pasākumus, izstrādātāju konference Build 2020 notiks pilnībā digitālā formātā. Tomēr atšķirībā no ierastā četru dienu pasākuma šogad konference ilgs 48 stundas. Tas sāksies 2020. gada 19. maijā plkst. 8:00 PT/11:00 ET, un tas turpināsies līdz 20. maijam .





Microsoft Build 2020 pasākumā būs daudz sesiju, un ir sagaidāms, ka pat Satja Nadella, Microsoft izpilddirektors, uzstāsies uz virtuālās skatuves, lai sniegtu sākotnējo galveno runu 19. maijā plkst. 8:20 PT/11:20 ET.

Konferences tiešraidi varat skatīties vietnē Microsoft vietne , un šoreiz arī jūs varat reģistrēties bez maksas ar Microsoft kontu, lai apmeklētu daudzas sesijas, lai uzzinātu vairāk par Microsoft tehnoloģijām, tostarp Windows 10, Azure, Visual Studio, lietojumprogrammu izstrādi, Microsoft Graph, .NET un daudz ko citu.

Papildus Microsoft vietnei jūs varēsiet arī skatīties tiešraides straume pakalpojumā YouTube (Microsoft Developer) kanālu.